Passend kassasysteem voor uw detailhandel

Uw gegevens zijn nog beter beveiligd met hosted telefonie
kassasysteem bezorgen horeca afhalen thuisbezorgd ketens

Maak het uw detailhandel gemakkelijk

Als detailhandel wilt u het bedrijfsproces makkelijk maken voor uw winkel. Dit wordt makkelijk gemaakt met een passend kassasysteem voor in de detailhandel. Bezorgsupport biedt verschillende kassasystemen aan voor detailhandel en retail.

Maak het uw detailhandel gemakkelijk

Een goed kassasysteem ondersteunt u bij het bedrijfsproces. De kassasysteem software heeft diverse optie voor uw detailhandel. Doet u bezorging met uw detailhandel? Dan is het handig om een order volger te hebben. Voor dit systeem zijn nog veel meer opties voor. Naast dat er veel optie zijn voor de bezorging van bestellingen, zijn er voor in uw onderneming ook veel keuzes.

Functies kassasysteem

Integratie met veel platforms

Klant kan de order volgen

Bestellingen en bezorgers tracen

Informeren over de bezorgtijd

Centraal aansturen

Extra wensen in de order noteren

Meerdere productie screens koppelen

Tijdregistratie van medewerkers

Dit zijn nog lang niet alle optie voor het kassasysteem. Wilt u de kassasystemen vergelijken? Bekijk hier de vergelijkingstabel van de kassasystemen. U kunt ook contact met ons opnemen en wij zorgen voor een passend kassasysteem voor uw onderneming.

kassasysteem bezorgen horeca afhalen thuisbezorgd ketens
VOIP voor hotels & horeca

Kassasysteem soorten voor de detailhandel

 

Bezorgsupport biedt drie verschillende kassasystemen softwares; een kassasysteem voor starters, een kassasysteem voor professionals en een kassasysteem voor enterprise. 

  • Core: geschikt voor kleine en startende ondernemers
  • Professional: geschikt voor professionele ondernemers
  • Enterprise: geschikt voor detailhandel met meerdere filialen

hosted telefonie bellen voip MKB
 

Kassasysteem kopen?

Welke kassasysteem past bij u? U kan 14 dagen het kassasysteem uitproberen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een volledige introductie van het kassa- en bezorgsysteem op locatie. U zult zien, dat het systeem op al uw wensen is aan te passen.

 

Twijfelt u welk kassasysteem pakket bij uw detailhandel past? Bezorgdiensten adviseert u graag! Neem gerust contact met ons op en wij helpen u de goede keuze te maken voor uw detailhandel

14 dagen op proef

Maak vrijblijvend een afspraak voor een volledige introductie van cloud telefonie lokatie. U zult zien, dat het systeem op al uw wensen is aan te passen.

 

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp