Hoekse Voetbal Club

Bezorgsupport heeft aan ons drie HioPos kassasystemen geleverd voor het nieuwe clubgebouw, met als aanvulling het softwareprogramma HiOffice. Wij hadden de wens een duidelijk, gebruiksvriendelijk en efficiënt systeem te willen aanschaffen. Aan deze voorwaarden voldoet de HioPos. Het is vriendelijk in gebruik en per categorie kan iedere medewerker een product vinden en verkopen. Begin van de dag wordt aangegeven hoeveel gelden er in kas zijn en eind van de dag is er wederom een telling. Een eventueel verschil wordt op het eindedagrapport aangegeven.

Wat een prettig voordeel is, is dat vooraf per product een onderscheid gemaakt kan worden voor de bonprinter. Zo worden snacks meteen naar de bonprinter in de keuken gestuurd!

HiOffice is aangekocht om diverse aanpassingen eenmalig in te voeren en vanuit dit programma door te sturen naar de drie computers. Dat gebeurt geheel automatisch, bij opnieuw opstarten van de computer. HiOffice geeft daarbij meer inzicht in verkopen en onderbouwt dit door meer statistieken.

Bezorgsupport heeft vooraf een presentatie op onze locatie gegeven, welke representatief op ons overkwam. Tijdens de installatie kwam wederom de professionaliteit naar boven. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking met Bezorgsupport.

 

Overige referenties

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp