5G mobiele internet zorgt voor nog sneller internet

Nieuw in het mobiele netwerk is het 5G mobiele internet in Nederland.

kassasysteem bezorgen horeca afhalen thuisbezorgd ketens

Wat is 5G mobiele internet?

5G is de opvolger van 4G. Snel internet op elke locatie, waar u zich ook bevindt. 5G netwerk is de toekomst, hierdoor openen er nog meer deuren.

5G of terwijl de 5e generatie mobiele netwerk. Met 5G mobiele internet heeft u nog sneller internet. Door het sneller netwerk kunt u nog fijner werken in uw onderneming. 5G is nog betrouwbaarder dan het 4G netwerk. De reactiesnelheid van het 5G netwerk is zo goed dat er bijna geen vertraging in de dataverbinding is, oftewel lage latency. Dit netwerk biedt in iedere branche iets aan, waardoor het werken nog makkelijker maakt.

5G mobiele internet geschikt voor:

Evenementen

Bouwterreinen

Buitengebieden

Testlocaties & vaccinatielocaties

Pop-up winkels

Bij verhuizingen

tijdelijke wifi mobiele 5g wifi

 

Ontdek Bezorgsupport 5G mobiele Wifi oplossingen

Bezorgsupport levert mobiele Wifi oplossingen in heel Nederland! 

cloud telefonie hosted telefonie VoIP

 

Minder internet vertraging

Hoe fijn is het als u een goede internetverbinding heeft zonder vertraging in uw bedrijf. Goed kunnen doorwerken zonder hapering in de verbinding. Met een 5G router en modem kunt u goed en veilig online werken. De modem met 5G simkaart wordt geleverd van KPN of T Mobile. Beide providers hebben een landelijke dekking met dit snelle netwerk. Er is nog een optie voor u als ondernemer namelijk zakelijk internet. Lees hier meer over zakelijk internet.

tijdelijk mobiel internet

Snelle verbinding op veel plekken in Nederland

Met 5G netwerk heeft u op veel plekken internet. Is uw kantoor middenin Amsterdam of in een afgelegen gebied, u wilt goed internet. Op festivals of evenementen internet nodig voor uw pinapparaten en kassasystemen? Of bent u aan het verhuizen? Bezorgsupport biedt u het 5G mobiele Wifi!

Binnen 1 dag op uw locatie

Twijfelt u nog over het 5G netwerk? Wij van Bezorgsupport adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op over 5G en installeren binnen 1 dag bij u op locatie 5G!

 

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp