Een afhaal app speciaal voor uw horeca

Afhaal app ontwikkelen voor uw onderneming

kassasysteem bezorgen horeca afhalen thuisbezorgd ketens

Een afhaal app voor uw onderneming?

Iedereen wil tegenwoordig zijn eten zo snel mogelijk en het liefst kant en klaar. Het makkelijkste is thuisbezorgen, maar eten afhalen uit het werk is net zo makkelijk. Via een app om makkelijk eten bestellen en waar het afhalen makkelijk wordt gemaakt voor de klant en voor u als ondernemer. Bezorgsupport ontwikkeld deze app speciaal voor u!

Functies afhaal app:

Order Management

Tracking van de bezorger

App voor de bezorgers

Integratie met veel platforms

Tafel indeling

Kiosk software

Rapportages op alle devices

QR code bestel portaal

 

Ontdek de Bezorgsupport afhaal app’s

Bezorgsupport biedt drie verschillende soorten kassasystemen voor horeca die wil gasten wil laten afhalen en of wil thuis bezorgen.

 

Makkelijk eten bestellen

Naast dat uw klanten in uw restaurant hebt zitten, wilt u meerdere optie aanbieden. Eten thuisbezorgen bij klanten of eten laten afhalen. Als ondernemer wilt u dit goed en makkelijk regelen. Dit kan natuurlijk goed met een afhaal app! Hierdoor kan de klant makkelijk eten bestellen en afhalen, terwijl u het eten vers klaar maakt.

 

Voordelen van een afhaal app?

Met een afhaal app kunnen klanten bij u gemakkelijk eten bestellen en afhalen. Hierdoor is het eten ook nog eens lekker vers. De app kunt u koppelen aan het online bestelsysteem van uw onderneming. Hierdoor hebt u de bestellingen via de app overzichtelijk in beeld en kan u ze goed doorvoeren. U hoeft geen vervoer te regelen voor thuisbezorgen, maar komen mensen het eten afhalen in het restaurant.

Laat uw afhaal app ontwikkelen!

Een app ontwikkeling is niet makkelijk, maar Bezorgsupport kan u daarbij helpen! Bezorgsupport helpt u om nog beter uw klanten van dienst te zijn voor het afhalen en makkelijk eten bestellen. Bezorgsupport zorgt voor de koppeling van het online bestelsysteem, waardoor de afhaal eten app goed werkt! Zo kan u de afhaal app goed inzetten voor klanten!

“We hebben indertijd voor Bezorgsupport gekozen, omdat deze partner groot genoeg is om landelijke service te kunnen verlenen en tegelijkertijd klein genoeg is om flexibel en servicegericht te kunnen werken.”

Steffen van Dijk

Directeur Franchise, Operations & Development, New York Pizza

Vrijblijvende demonstratie

Neem vrijblijvend contact op met Bezorgsupport voor uw afhaal app! 

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp